Webteksten, blogs... dat leest toch niemand meer?

(Maar als dat écht zo was, zat jij dit nu niet te lezen.)

Lees meer contact

Blog

Hier en nu

De relatiecoach stuurt ons een filmpje. Tijdens het kijken krijg ik steeds minder lucht. Ik kijk naar mezelf en naar mijn kind.

Pinautomaat door de brievenbus

Coronahulp

We wandelen naar de The Little Beershop. De winkel mogen we niet in, maar bij het raam kunnen we via een babyfoon aan de verkoper doorgeven welke biertjes we willen.

Structuur

Met een volle boodschappentas en een brede glimlach komt De Man de woonkamer binnen. “Heerlijk!” zegt hij. Zo zou hij elke dag wel boodschappen willen doen.

Besef

Het is de tweede thuiswerkweek en ik verval nu al in clichés. Maar, zo las ik op Twitter, we mogen niet te streng zijn voor onszelf. We waren hier met z’n allen immers niet op voorbereid.

Babbeltruc

  Er staat een jonge vrouw in een rode jas voor de deur. Van het Rode Kruis, laat ze ons weten. Mijn achtjarige dochter wil direct haar spaarpot legen.

Wat hield ik het afgelopen jaar eigenlijk wél vol?

Er zwoegt een vrouw door het park. Uit haar felgekleurde tights en fluorescerende schoenen is op te maken dat ze een poging tot hardlopen doet.

De feestdagen? ‘Wegzappen is geen optie’

  Pepernoten en het co-ouderschap: ze hebben één ding gemeen. Uiteraard niet de smaak, want het co-ouderschap is verre van zoet en luchtig. 

Hoe ik ondanks een zesje voor Nederlands toch schrijfdocent werd

  “Wat gebeurde daar nou?” Mijn collega kijkt me vragend aan. We komen net uit een vergadering en ik heb een kurkdroge mond. Maar niet van al het praten.